Weet je niet meer hoe je moest inloggen op je website?

En/of weet je je wachtwoord ook niet meer?

Login pagina van je website

Bijna al onze websites zijn gemaakt in WordPress en dat betekent dat je na je domeinnaam /wp-admin moet intypen om in te loggen bijvoorbeeld: www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin

Dit is een pagina waar je je gebruikersnaam of e-mail in combinatie met een wachtwoord moet invoeren om rechten te krijgen om aanpassingen te doen aan je website.

Bv Is je domein SiteEffect.nl dan kan je inloggen op www.siteeffect.nl/wp-admin

Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten?

Wat is mijn gebruikersnaam in WordPress?

In 99% van de gevallen is het ook mogelijk om in te loggen met je e-mailadres in plaats van je gebruikersnaam. Dus weet je je gebruikersnaam niet meer, gebruik je e-mailadres om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Het inlogscherm biedt onderaan een tekstlink met de tekst 'Wachtwoord vergeten?', klik die aan en geef je e-mailadres op.
Je krijgt nu een e-mail van de site binnen 1 minuut met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen (maak deze niet te makkelijk om hacks te voorkomen). Geen mail gehad? Check je SPAM folder of neem contact met ons op.